Ons bedrijf

World Pearl Market is een initiatief van Meyers Tradings

Het bedrijf

Meyers Tradings is een startende onderneming. Wij gaan voor passie, geluk en investeren in mensen.

Bas

Was werkzaam in de gezondheidszorg. Zo’n vijf jaar geleden ontwikkelde ik een passie voor parels. Na een bedrijfsongeval, waardoor ik moest gaan nadenken over het opniew inrichten van leven en werk, heb ik per toeval een set parels op de kop getikt en deze met succes doorvekocht. Mede hierdoor werd ik gegrepen door het parelvirus. Ik ben in Antwerpen de opleiding pearl grader ( parelkunde ) gaan doen en heb langere tijd taxaties en veilingen gedaan vanuit mijn eigen bedrijf. Mede door mijn vriendin, Ilse, wie het gelukt is me over te halen om eens verder te kijken dan de camping en in het vliegtuig te stappen, is er naast parels ook een diepe passie ontstaan voor echte authentieke sieraden van lokale origine. Omdat hiervoor verder geen specifieke opleiding is, ben ik begonnen met het aanleggen van een bibliotheek om kennis en kunde te vergaren. Tijdens mijn reizen koop ik in. Dit wordt verkocht in onze webshop hier, en op markten. Zijn er, tijdens reizen, goede contacten en mogelijkheden, dan investeren we graag in de opzet van een nieuwe kleine productielijn waarmee we iemand in inkomen kunnen voorzien, en zodoende zelf bezig kunnen blijven met waar ons hart ligt : De in en verkoop van sieraden wereldwijd.

Meyers Tradings ( worldpearlmarket ) is een bedrijf gespecialiseerd in zoetwaterparels.  Wij maken parelsnoeren en sieraden op maat en smaak van de klant. Tevens bieden wij de service voor reparatie en herstel van parelsnoeren. Alle producten die u hier op de website ziet zijn :

Gefotografeerd in daglicht

De foto’s zijn niet aangepast of ” photoshopped” voor een beter effect. U krijgt dus wat u ziet

Handgemaakt in eigen atelier

Komt samen met een garantiebewijs en herstelservice

Om de kwaliteit van onze zoetwaterparels goed te kunnen inschatten doen we de inkoop op handselectie bij de kwekerij of leverancier zelf. Hieruit komen onze eigen productielijnen voort en zijn er goede kwaliteitsafspraken te maken. Mbt het oog op de kwaliteitscontrole zijn medewerkers geschoold bij het IGI. Dit is het Internationaal Gemmologisch Instituut te Antwerpen. ook onderhouden we nauwe contacten met kwekerijen en leveranciers wereldwijd om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Een parel blijft immmers een natuurproduct waarvan kwaliteit per oogst en regio kan verschillen.

Ilse

 

Mijn naam is Ilse en ben alweer geruime tijd werkzaam binnen de zorg. In 2016, ik was toen alweer 5 jaar weduwe, ontmoette ik mijn tweede grote liefde Bas. Door hem raakte ik gefascineerd in parels. Ik ben mij toen gaan verdiepen in het knopen van parel kettingen en het restaureren. Ook ik raakte besmet met het parelvirus. Daarnaast , door mijn vele reiservaringen, had ik al interesse in bijzondere kralen in de wereld. Ook maak ik herinnerings sieraden bijv. knopen van kledingstukken van je dierbare ( zie mijn profielfoto). Samen met mijn partner Bas staan wij nu op markten en reizen we naar bijzondere plekken waar kralen en parels te vinden zijn, om zo onze passie te kunnen delen met mensen die een sieraad met een verhaal willen.

Wij staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder :

Meyers Tradings

KVK : 68303882

BTW :  NL479244541B04

email : bas@meyerstradings.com

mobiel 06-21356157

vestigingsadres : Langestraat 11-02 5038SB Tilburg

IGI student number : 114373 Antwerp Oct 13-2017

De waardering van www.worldpearlmarket.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 6 reviews.